Route Sinterklaasintocht 2021 bekend

 

Update van 13 november 2021 19.00 uur

 

Geen aankomst in het haventje van Wijdenes

Vanwege de nieuwe maatregelen heeft Sinterklaas besloten niet met de stoomboot aan te komen in het haventje van Wijdenes. Dit keer komt de Sint naar Drechterland met de ‘landboot’! Zo kunnen alle grote mensen goed afstand houden en iedereen zich goed verspreiden langs de route.

 

 

Route Sinterklaas intocht zondag 14 november 2021

 

Start 11.00 uur

Schellinkhout

Dorpsweg- Zuiderdijk
Wijdenes
Zuideruitweg- Het Wuiver- Hoekweg- Kerkbuurt- Molenweg

Oosterleek

Lekerweg, tot B&B de Leekerhoek- Middenweg,

Hem

Elbaweg, rechtsaf Hemmerbuurt,

Venhuizen

Koggeweg-De Stad Riga-Markerwaardweg-Tuinstraat-Twijver- St.Lucasstraat.-Pastoor Suidgeest-Westerkerkweg-Markerwaardweg- Ekster- Merel- Gankert Postweid (rondje)- Padland-Burgemeester J. Zijpweg – Kerkweg- Stationsweg.- Zeger Davidzonweg.-Wethouder Grootstraat- Kerkweg-
De Buurt tot de Oostergouw

 

Pieten met de landboot